Goals

Det er ganske lenge siden mandag har betydd ny uke nye muligheter. For når man jobber i helgene og studerer i hverdagene går ukene bare over i hverandre. Mens andre perioder har vært helt fri eller 100% fleksible. Allikevell merker jeg at jeg trenger så veldig å ha mål å sette meg, små del mål som jeg kan sette meg ofte og store mål å se sikte fromver mot. Jeg trenger skikkelig fremgang for å være fornøyd i livet. Det trenger ikke være så strengt hele tiden, men det må være å jobbe mot, hvis dere skjønner meg?

Gjøre noe snilt hver dag. 
Da vi var små sa mamma alltid at vi må gjøre noe snilt hver dag. Det trengte ikke være noe stort, men når vi kunne måtte vi gjøre noe snilt. Alt fra å gjøre noe ekstra hjemme, lage noe ekstra godt til middag, hjelpe noen vi så at strevde, gi litt ekstra til noen som trenger det mer eller gode ord til noen som trenger det. Det høres kanskje ut som en god balnding av hippie og clichè men jeg tror virkelig at det er de små tingene som utgjør den store forskjellen, disse små hverdagslige, gode tingene. 

Komme ordentlig i gang med matematikken og fysikken. 
Da universitetet i Norge ikke var villig til å utveksle meg til Italia, på tross av at de ønsket meg på universitet i Roma. Så ble jeg nødt til å vente et år til for å bli med på ordinær opptaket i Italia. Ja jeg kunne flyttet til Oslo, men I mellomtiden blir det heller matte og fysikk på sonans og 100% stilling i julebordsesoneng i Norge for å holde meg gående. Det var kanskje litt kjipt, men jeg har bestemt meg for å virkelig gjøre mitt beste, både med skole og jobb. Jeg er ikke så redd for å bli forsinket, selv om det er undøvendig, så lenge jeg ikke gjør ingenting. 

Ikke spise med raffinert hvit sukker 
Enda så mye godt det er sukker i og så mye som det er skjult sukker i, så vill jeg virkelig prøve å unngå sukkeret. Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å si mer om hvorfor sukker er dårlig for oss? 

Blogge mer og bedre. 
Skrive mer, ta bedre bilder, bli bedre til å blogge, for jeg syns jo egentlig det er kjempe gøy!

Gjør mer kulturelt
Jeg bor i det som jeg selv ser på som en av hverdens peneste og mest spennende byer. Jeg elsker kuns, musèer og kultur. Allikevell bruker jeg mer tid på uteliv, enn kulturliv. Så jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å dra på utstillinger, utflukter og det som fantastiske Italia har å by på. 

Skape mer. 
Jeg elsker jo egentlig å tegne, male, lage ting. Allikevell har jeg gjort så lite av det de siste par årene og fullført enda mindre. Men jeg vil bli bedre! 

 

8 kommentarer Skjul

Nikita <3

05.10.2015 kl.11:14

Bra mål :D
Stine Tokle

05.10.2015 kl.11:26

Flott innlegg :D Og fine bilder!!
JustMeNara

05.10.2015 kl.12:57

Fine mål og bilder! :D
Charlotte

14.10.2015 kl.14:04

Takk for at du deler :) Inspirerende å lese!
Maria Volpe

15.10.2015 kl.14:01

Nikita: takk! :)
Maria Volpe

15.10.2015 kl.14:01

Stine Tokle: Takk, koselig sagt :)
Maria Volpe

15.10.2015 kl.14:01

JustMeNara: Tusen takk! :)
Maria Volpe

15.10.2015 kl.14:10

Charlotte: takk så koselig kommentar!

Skriv en ny kommentar

hits