Return


Jeg har aldri hatt mer lyst til å begynne å blogge igjen som nå! Eller hatt større behov for kreativt utløp. Jeg skal ikke klage på de siste to årene av livet mitt for jeg føler jeg er akkurat der jeg vil være og det har vært fine, men også veldig krevende år. Nå som jeg endelig har fått hode over vann igjen etter noen skikkelig dyrekjøpte erfaringer, men er det ikke også det 20 årene er til for? Erfaringer.. Uansett nå etter overdose på kjipe erfaringer er jeg skikkelig glad for å komme på plass igjen! 

Altså denne uken kunne ikke blitt bedre: Universitets plass i Roma er sikret for høsten, leiligheten er allerede i boks, økonomien går oppover, medhold i sak fra forliksrådet, døds fine solbriller bestilt og varmen har endelig kommet til Italia. Nå gjenstår det bare å finne meg et gym igjen, så er livet mitt akkurat slik jeg ønsker det, jeg er skikkelig klar for å få ting unna og bruke energien min på kreativitet og mål. Jeg er skikkelig klar for hart arbeid, men denne gangen på den gode motiverte måten og jeg har skikkelig lyst til å dele det her! Så jeg håper gamle og nye følgere har lyst til å bli med!

4 kommentarer Skjul

Maria Jansen

05.05.2016 kl.19:50

Så kjekt at du har mer blogg motivasjon enn før og at ting går din vei! Høres veldig spennende ut å studere i Roma! Det er jo fantastisk vakkert der :)
Maria Volpe

13.05.2016 kl.22:19

Maria Jansen: Takk! Og ja er veldig gøy her og som du sier veldig vakkert!
Hedda

06.05.2016 kl.01:02

Dette blir bra!!! <3
Maria Volpe

13.05.2016 kl.22:18

Hedda: Du er best <3

Skriv en ny kommentar

hits