Monday: Mon- Day: French: My - Day.

Jeg hadde fine nye solbriller i et døgn og hver gang noe har blitt frastjålet har det vært på bussen. Håper bare forsikringa dekker dem. Men unnskyld meg skjebnen eller uflaks eller hva nå en du kaller det, det skal ikke få ødelegge uka mi. Det er mandag og jeg er klart til å ta fatt på en ny uke. Jeg er skikkelig gira på å få ting gjort, jobbe mot langsiktige mål og motiverende delmål. Regninger er betalt, klesvasken gjort unna, sunn mat er kjøpt inn og treningstightsen er for første gang på lenge på igjen. Så nå er det tid for en kick ass treningsøkt etterfulgt av lunch på de russie. Jeg har funnet ut at mandag skal bli min nye favoritt dag. Dere vet ny uke, nye utfordringer og nye ting å mestre.

Dessuten lager naboen fantastiske is-pinner, de er så utrolig gode, det er som å få de beste smoothiene på pinne, uten tilsatt sukker. Mandag er uten tvil min nye favoritt. Rakk til og med akkurat å ta et siste bilde med is-pinne og MiuMiu brillene, aldri mer buss.. Kryss fingrene for at de kan bestille inn et nytt par for meg, unnskyld meg kunne de ikke i det minste ha stjålet noe som ikke var limited edititon.. 

BFJlsJwOJ1d

Gråter litt inni meg. Men så er det sol da, det hjelper mot alt. 

 

4 kommentarer Skjul

Henriette Celin

09.05.2016 kl.14:31

Nei, så utrolig kjipt... håper virkelig du får igjen på forsikringen da ;o

Smoothie på pinne hørtes ikke feil ut!

Kos deg med treningen, og ha en fin dag :-D
Maria Volpe

13.05.2016 kl.22:16

Henriette Celin: Heheh ja krysser fingrene! Tusen takk! : )
HeidiAngelica

09.05.2016 kl.17:23

Isen så sååå god ut! Spesielt den grønne, nam! Håper det ordner seg med solbrillene! :) Sant som du sier, sol hjelper mot alt ;)
Maria Volpe

13.05.2016 kl.22:15

HeidiAngelica: Den grønne var virkelig som å spise frossen kiwi, sykt god! Og det har ordnet seg, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits