MiuMiu

Hei fine! 

Idag har jeg brukt penger som jeg ikke burde ha brukt. Fått med meg fine blomster hjem og endelig kommet inn igjen i favoritt buksene mine! Kan ikke klage på livet da! Og enda bedre Vasari klarte å få tak i et nytt par av MiuMiu brillene som ble stjålet etter under en dag. De er virkelig fantastiske som fikk til det på under en uke. Kjøper bare briller og solbriller frem Vasari fra nå av (like ved piazza di Spagna om noen skulle ta turen til Roma). De er så snille og hjelpsomme, også har de såååå mye fint. Gjett hvem som plutselig har fått seg solbrille bucket list da. 


Tenkte forresten jeg skulle begynne en liten Roma kategori, rett og slett dele litt mer restauranter, steder, eventer, museer, utesteder osv. Som en liten turist guide, hvis dere skjønner? Hvis noen syns det hadde vært litt interresant let me know.

Men nå må jeg uansett løpe, klar for bobler, internazionali og vist nok en helt vilt bra DJ jeg aldri har hørt om fordi jeg foretrekker metal. Men altså uansett, bobler ute-disco og venner, I'm in. Ha en fin fredag alle! 
 

6 kommentarer Skjul

Henriette Celin

13.05.2016 kl.23:28

Så lekre briller!

Det hadde vært gøy med en slik kategori ja ^^

Kos deg med bobler og disco med venner, og ha en strålende fin kveld :-D
Maria Volpe

21.05.2016 kl.00:41

Henriette Celin: Tusen takk fine! :) Skal prøve å få til det !
HeidiAngelica

14.05.2016 kl.10:10

Så fine briller! :D Og 'jatakk' til Roma guide - Roma er en by jeg må besøke èn gang i livet! Håper du koste deg i går! :)
Maria Volpe

21.05.2016 kl.00:41

HeidiAngelica: Takk <3, og ja det burde du virkelig! Sikker på at du kommer tilbake om du gjør det også! :) Skal prøve å få til en slags visit Roma kategori!
Ingrid

16.05.2016 kl.08:11

Så stilige solbriller! Litt Roma tips hadde vært gøy :D
Maria Volpe

21.05.2016 kl.00:40

Ingrid: Tusen takk ! :) Skal prøve på det :)

Skriv en ny kommentar

hits