MiuMiu

Hei fine!  Idag har jeg brukt penger som jeg ikke burde ha brukt. Fått med meg fine blomster hjem og endelig kommet inn igjen i favoritt buksene mine! Kan ikke klage på livet da! Og enda bedre Vasari klarte å få tak i et nytt par av MiuMiu brillene som ble stjålet etter under en dag. De er virkelig fantastiske som fikk til det på under en uke. Kjøper bare briller og solbriller frem Vasari fra nå av (like ved piazza di Spagna om noen skulle ta turen til Roma). De er så snille og hjelpsomme, også har de såååå mye fint. Gjett hvem som plutselig har fått seg solbrille bucket list da.  Tenkte forresten jeg skulle begynne en liten Roma kategori, rett og slett dele litt mer restauranter, steder, eventer, museer, utesteder osv. Som en liten turist guide, hvis dere skjønner? Hvis noen syns det hadde vært litt interresant let me know. Men nå må jeg uansett løpe, klar for bobler, internazionali og vist nok en helt vilt bra DJ jeg aldri har hørt om fordi jeg foretre...

4 Costume ideas for Halloween

Jeg liker halloween bedre enn min egen bursdag, og jeg har allerede begynt å tenke på kostymer. Barnslige gleder er uten tvil de beste! Så i år har jeg lyst til å gjøre det ordentlig. Også har jeg lyst til å gjøre noe annet enn sexy cat, slutty nurse eller vampyr på en måte. Harley Quinn by volpeartica Cruella by volpeartica Magnificent Maleficent by volpeartica Pirate by volpeartica featuring black plates Siden det er snakk om en hel helg, så håper jeg på flere kostymer, antagelig blir det Sort Pirat og Harley Quinn. Men både Cruella og Maleficent frister veldig! Hvis noen har noen gode idéer til kostymer, noen bra tuttorials på youtube for sminke hår etc. Så skrik gjerne ut!

Lennox by Amanda Kendell

Jeg tror jeg er i veskerus, er det mulig å bli så glad for en veske? Uten tvil høstens beste kjøp. Vesken er fra Amanda Kendell, hand made in italy. Jeg kan ikke noe for det men jeg er så utrolig svak for god kvalitet. Så når Australia møter Italia og lager fantastiske high end designer vesker, da er jeg bare så solgt som det går ann å bli på et student budget. Det er mulig å forhåndsbestille vesken nå på amandakendell.com, Jeg er helt forelsket i vinterkolleksjonen og tror jeg trenger sånn ca. alle.
hits