4 Costume ideas for Halloween

Jeg liker halloween bedre enn min egen bursdag, og jeg har allerede begynt å tenke på kostymer. Barnslige gleder er uten tvil de beste! Så i år har jeg lyst til å gjøre det ordentlig. Også har jeg lyst til å gjøre noe annet enn sexy cat, slutty nurse eller vampyr på en måte. Harley Quinn by volpeartica Cruella by volpeartica Magnificent Maleficent by volpeartica Pirate by volpeartica featuring black plates Siden det er snakk om en hel helg, så håper jeg på flere kostymer, antagelig blir det Sort Pirat og Harley Quinn. Men både Cruella og Maleficent frister veldig! Hvis noen har noen gode idéer til kostymer, noen bra tuttorials på youtube for sminke hår etc. Så skrik gjerne ut!

Lennox by Amanda Kendell

Jeg tror jeg er i veskerus, er det mulig å bli så glad for en veske? Uten tvil høstens beste kjøp. Vesken er fra Amanda Kendell, hand made in italy. Jeg kan ikke noe for det men jeg er så utrolig svak for god kvalitet. Så når Australia møter Italia og lager fantastiske high end designer vesker, da er jeg bare så solgt som det går ann å bli på et student budget. Det er mulig å forhåndsbestille vesken nå på amandakendell.com, Jeg er helt forelsket i vinterkolleksjonen og tror jeg trenger sånn ca. alle.

Back in blog

Etter en sommer som mildt sagt har bydd på mye, så er jeg skikkelig klar for en ny høst i Roma. Hodet mitt bobler over av idéer slik det egentlig alltid gjør, men i enda større grad om høsten. Jeg vil tegne, sy, blogge, strikke, løse vanskelige mattestykker og kjøre raske biler. Ut hver kveld, og tidlig opp hver morgen. Dere vet alt på en gang og litt til, selv om det ikke helt er mulig. Ja også har jeg fått meg photoshop da, det var vist ikke så lett det der, men det vekket opp litt foto & blogg lyst.
hits