Picnic og bobler i parken

Gårsdagen ble en av de spessielt gode! Dere vet et av de avbrekkene som gjør livet såveldig fint.Cafe er koselig, men det blir så ensidig å hele tiden dra på cafe. Så en tur på polet og et pledd fra nille senere satt vi i parken og gosset oss med en flaske cremant de bourgogne, stevia trøfler og bær. Det er så utrolig fint i brekkeparken nå, frosten har enda ikke tatt med seg de siste blomstene og solen varmte akkurat nok bak paviliongen til at sko og jakker kunne av. Jeg har virkelig verdens beste bestevenninde som alltider med på sånt! OG jeg fikk bursdagsgaven min! På forskud, helt stoked, masse fine leppestifter i akkuratt fargene jeg ønsket meg til høsten. Blant annet den jeg har på meg på bildene, måtte jo så klart prøvde ut minst en av dem med en gang!

Opskirtfs Onsdag: Desert smoothie

Dette må virkelig være den beste smoothien jeg har lagd! Syns den ble så god! nam. Den er nok så mild og søt og metter veldig godt. Tror dette er noe jeg kommer til å lage på dager jeg har lyst på noe ekstra søtt, som helgekos, dessert osv. ettersom at den demper søtsuget veldig for min del! La meg vite om noen prøver den ut da og om den falt i smak! :)

Caffé skrubben huden din vil takke deg for!

Har også prøvd med litt himalaya salt i som jeg elsker! (Når det står vitamin E, så kjøper jeg det i kapsler som jeg knuser) Søndag er dulle dag for min del, så jeg prøver alltid å sette av tid til et varmt bad med en full kroppskrubb, stelle med føtter, hender, negler. ansiktmasker osv. Rett og slett litt hjemme spa for å gjøre meg klar for uka som kommer. Jeg mener hva er vell bedre enn å starte uka med en vellstelt kropp, myk hud og ny lakka negler? Ekstra viktig blir det for meg nå som det er kaldt og huden fort kan bli dvass og tørr. Det er forsåvidt ikke et problem nå, for jeg har virkelig aldri hatt så myk hud, eller fått så mange komplimenter for å ha myk hud som det jeg har fåttetter at studentbudgetet fikkmeg til å tenke alternativer. Missforstå meg rett, jeg tenker at god hupleie er verdt invisteringen. Menhva er vell bedre enn å selv kunne lage en skrub som huden elsker? Full av antioksidanter og masse E- vitaminer, som er kjempe bra for huden. Samtidig som at du får fu...

Keep it simple

Timevis med inspirasjon surfing og store kopper med noe varmt og drikke er den beste kuren for gråe høstdager med duskeregn. Jeg har officielt brukt en hel arbeidsdag på å se på fine bilder, 2 kopper caffe latte og en kopp grønn te, på tross av ambisjoner om å jobbe seg ned på fysikken. Men det er vell bare slik det blir noen ganger. Forresten hvis noen vet hvor jeg kan få tak i et liknende armbånd som det på bilde øverst til høyre, så vær så snill å skrik ut! For jeg har så lyst på det, men finner det ikke noen steder! Fashionblogger - Peony Lim, arctic fox - National geographic, tulip Applique bra and panties - for love & lemons, red nails with creasent moon - pintrest, shackle bracelet - diorina.tublr.com, maroocan art - Islamandart.tumblr.com, scandinavian livingroom - digsdigs.com.

Goals

Det er ganske lenge siden mandag har betydd ny uke nye muligheter.For når man jobber i helgene og studerer i hverdagene går ukene bare over i hverandre. Mens andre perioder har vært helt fri eller 100% fleksible. Allikevell merker jeg at jeg trenger så veldig å ha mål å sette meg, små del mål som jeg kan sette meg ofte og store mål å se sikte fromver mot. Jeg trenger skikkelig fremgang for å være fornøyd i livet. Det trenger ikke være så strengt hele tiden, men det må være å jobbe mot, hvis dere skjønner meg? Gjøre noe snilt hver dag.Da vi var små sa mamma alltid at vi må gjøre noe snilt hver dag. Det trengte ikke være noe stort, men når vi kunne måtte vi gjøre noe snilt. Alt fra å gjøre noe ekstra hjemme, lage noe ekstra godt til middag, hjelpe noen vi så at strevde, gi litt ekstra til noen som trenger det mer eller gode ord til noen som trenger det. Det høres kanskje ut som en god balnding av hippie og clichè men jeg tror virkelig at det er de små tingene som utgjør den store for...

Herlig.

Dette er skikkelig teit i grunn, men jeg har skrevet sikkert ti innlegg og slettet dem igjen. Jeg skjønner meg egentlig ikke helt på meg selv der, men det var skikkelig vanskelig å begynne igjen, når alle de gamle innleggene var slettet. Jeg har vært en liten stund tilbake i Norge nå og vender snuten hjem igjen til Italia om noen få dager. Så de siste dagene skal skikkelig nytes med gode venner og familie, selv om det er en hel del som må gjøres før jeg reiser også. Denne sommeren har vært så surrealistisk på mange måter, at det har vært skikkelig godt å ha det litt "vanlig" igjen. Gå turer i parken, begynne med skole, jobbe og bare ha sånne kvelder som i går. For hva er vell bedre enn å komme inn på kjøkkenet når lille bror har kjøpt god vin og lager pasta pomodoro, bestevennina er på plass i soffaen og magemusklene er stølerefra å le enn fra pilates økten tidligere på dagen. Herlig.
hits